Samenwerkings­overeenkomst voorbeeld

Samenwerkings­overeenkomst voorbeeld

Als een samenwerking complexer wordt of het belang dat gemoeid gaat bij de samenwerking groter wordt, is het aan te raden om de afspraken vast te leggen in een schriftelijke samenwerkingsovereenkomst. Zo verkleint u het het risico van onduidelijkheid over de gemaakte afspraken en kunnen conflicten voorkomen worden. Ontstaat desondanks een conflict dan dient de ondertekende samenwerkings­overeenkomst als bewijs.

Speciaal voor haar clienten heeft 0900-jurist een model beschikbaar gesteld dat u kunt gebruiken voor het opstellen van een samenwerkings­overeenkomst.

 

Download in Word of als PDF

U kunt hieronder gratis een voorbeeld samenwerkings­overeenkomst document downloaden. Dit voorbeeld van een model samenwerkings­overeenkomst bestaat uit 15 artikelen over onder meer het doel, duur en wijze van samenwerking. Bij elk hoofdstuk staat een omschrijving van voorbeelden die u voor uw samenwerkings­overeenkomst kunt gebruiken.

 

Kies voor een samenwerkings­overeenkomst op maat

Een samenwerkings­overeenkomst is altijd een maatwerkovereenkomst, die vraagt om persoonlijk contact en specialistische hulp. Voor een serieuze samenwerking is het dus niet verstandig om zomaar een modelovereenkomst van het internet te gebruiken.

0900-jurist heeft jarenlange ervaring in het opstellen van samenwerkings­overeenkomsten en helpt u graag om uw risico en aansprakelijkheid te beperken door de samenwerkings­overeenkomst af te stemmen op uw specifieke situatie. Neemt u gerust contact op om te informeren naar de mogelijkheden over samenwerkings­overeenkomsten via telefoonnummer 0900-8090. U krijgt direct een senior bedrijfsjurist aan de lijn die jarenlang werkte als advocaat en bedrijfsjurist die u helpt met juridisch advies.

 

Gratis download:

Voorbeeldovereenkomst samenwerkings­overeenkomst

 

Zie ook:

Samenwerkings­overeenkomst op maat →

Samenwerkings­overeenkomst nakijken →

Samenwerkings­overeenkomst: wat staat erin? →


3 onmisbare stappen voor een samenwerkings­overeenkomst →

 

Specialismen: