Rechtszaken

Bent u of is uw onderneming betrokken bij een rechtszaak, dan kan 0900-jurist u adviseren en helpen met het opstellen van processtukken. Ook kan 0900-jurist u als gemachtigde bijstaan in een kantonprocedure.

Mr. Mareille Tol werkte bijna 6 jaar als Advocaat bij verschillende advocatenkantoren, onder meer aan de Zuidas. Zij heeft ruime ervaring in de advies- én de procespraktijk. Daarnaast is Mareille bij verschillende (beursgenoteerde) bedrijven en bij een internationaal accountantskantoor werkzaam geweest als bedrijfsjurist.

Bij kantonzaken is het inschakelen van een advocaat niet verplicht. U kunt zich dan door 0900-jurist laten bijstaan, indien u 0900-jurist schriftelijk machtigt (vandaar de naam "gemachtigde").

Als u betrokken bent bij een gerechtelijke procedure bij de kantonrechter kan 0900-jurist:

  • u of uw onderneming adviseren;
  • onderhandelingen voeren voor u of uw onderneming om eventueel een schikking te bewerkstelligen;
  • processtukken opstellen en deze stukken namens u of uw onderneming bij de rechtbank indienen; en
  • u of uw onderneming bijstaan tijdens de zitting bij de rechtbank en daar het woord namens u of uw onderneming voeren.

0900-jurist behartigt uw belangen of die van uw onderneming. 0900-jurist treedt in rechte op voor u of uw onderneming en informeert u indien nodig, zodat u voorbereid bent en niet voor verrassingen komt te staan.

Bij sommige rechtszaken kan het inschakelen van een advocaat verplicht zijn. Indien u een advocaat nodig hebt, beschikt 0900-jurist over een uitgebreid netwerk zodat zij u kan doorverwijzen naar een advocaat met specialisme en ervaring op uw vraagstuk.

Specialismen: