Juridisch advies voor MKB ondernemers

Juridisch advies MKB

Gespecialiseerd in ondernemingsrecht voor het MKB

Sinds jaar en dag zijn MKB ondernemers de drijvende kracht achter de Nederlandse economie. Zij durven te investeren, innoveren en creëren banen. Voor MKB ondernemers die op zoek zijn naar een betrouwbare partner in ondernemingsrecht, biedt 0900-jurist een juridische totaaloplossing van hoge kwaliteit, tegen een betaalbare prijs.

 

Beste bureau voor juridische zaken Trustpilot.

Als beste beoordeeld

0900-jurist is door klanten als beste beoordeeld op Trustpilot in de categorie 'Bureau voor juridische zaken'. De gemiddelde score is 4.8 sterren.

 

Juridisch advies bij overeenkomsten.

Expertise in advies- én de procespraktijk

0900-jurist heeft uitgebreide ervaring in de advies- én de procespraktijk. 0900-jurist is MKB ondernemers onder andere van dienst met advies op het gebied van:

  • De rechten en plichten van ondernemingen, zoals bedrijven, verenigingen en stichtingen.
  • Het oprichten en beëindigen van ondernemingen
  • Het aangaan van overeenkomsten
  • Regelgeving met betrekking tot de verantwoordelijkheid van de leidinggevenden van een onderneming
  • Regels met betrekking tot de rechten en plichten van aandeelhouders en andere belanghebbenden
  • Fusies en overnames van ondernemingen
  • Verkoop van aandelen
  • Structuur en organisatie van ondernemingen
  • Privacy & AVG-wetgeving

Het juridisch advies dat 0900-jurist MKB ondernemers verstrekt kan van toepassing zijn op zowel profit- als non-profit ondernemingen in diverse sectoren zoals o.a. techniek, productie en bouw, gezondheidszorg, ICT, onderwijs en media en communicatie.

Naast juridisch advies voor MKB ondernemers helpt 0900-jurist ook bij het opstellen van juridische documenten zoals samenwerkingsovereenkomsten, managementovereenkomsten of aandeelhoudersovereenkomsten. Ook kan 0900-jurist helpen wanneer een andere partij de afspraken niet is nagekomen (denk aan: de partij in gebreke stellen, de overeenkomst ontbinden en schadevergoeding eisen en/ of een gerechtelijke procedure starten). Hierover kunt u meer lezen op de pagina nakoming.

 

Voor midden- en klein bedrijf.
Voor grote en kleine uitdagingen.

Of u nu in de startup fase zit of een grow- of scale up bent, 0900-jurist neemt uw juridische zaken graag voor u uit handen. Zo kunt u zich richten op de continuïteit en groei van uw bedrijf en hoeft u zich niet druk te maken over de wettelijke kaders waarbinnen u moet opereren.

Of u nu hulp wilt bij het nemen van besluiten die gevolgen kunnen hebben voor uw onderneming, of bij het opstellen of beoordelen van contracten of andere juridische documenten; u kunt altijd rekenen op de expertise, hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van 0900-jurist.

Ieder vraagstuk en bedrijf is anders, daarom hecht 0900-jurist veel waarde aan persoonlijk contact. Neemt u contact op met 0900-jurist, dan krijgt u direct een senior bedrijfsjurist aan de lijn die jarenlang werkte als advocaat en bedrijfsjurist. 0900-jurist neemt de tijd voor uw situatie en helpen u gelijk verder.

Omdat 0900-jurist uw belangen maximaal wil behartigen maakt 0900-jurist ieder document op maat en werkt 0900-jurist niet met automatisch gegenereerde contracten.

Op onze reviewpagina op Trustpilot kunt u de ervaringen van andere cliënten bekijken.

 

Mareille Tol, Senior Bedrijsjurist en oprichter 0900-Jurist.

Mr. Mareille Tol

0900-jurist is een initiatief van mr. Mareille Tol, een senior bedrijfsjurist met passie voor juridische dienstverlening. Mareille heeft ervaring in de advocatuur, het bedrijfsleven en de juridische tak van de accountancy. Na afronding van de Bachelor Nederlands Recht en de Master Ondernemingsrecht aan de Zuidas, volgde Mareille de Beroepsopleiding Advocatuur.

Mareille werkte bijna 6 jaar als Advocaat bij verschillende advocatenkantoren, onder meer aan de Zuidas. Daarnaast is zij bij verschillende (beursgenoteerde) bedrijven en bij een internationaal accountantskantoor werkzaam geweest als bedrijfsjurist.

 

Vragen over ondernemingsrecht voor MKB?

Sinds de oprichting in 2022 hebben ondernemers gebruik gemaakt van de diensten van 0900-jurist. Zit u met een vraagstuk dat u wilt voorleggen of bent u benieuwd wat 0900-jurist voor u kan doen? Klik hier om gelijk uw vraag te stellen. Een senior bedrijfsjurist neemt dan contact met u op.
U kunt ook direct juridische documenten bestellen of laten nakijken.

Start uw vraag →

Offerte aanvragen →

 

Bekijk ook:

Over 0900-jurist →

Document op maat →

Specialismen: