Juridisch advies voor zzp

Juridisch advies ZZP

Een ervaren juridisch adviseur voor zzp'ers.

Ongeveer 1 op de 10 werkenden is zzp'er. Voor zzp'ers die betrouwbaar juridisch advies willen bij de oprichting van hun bedrijf, bij het opstellen en sluiten van contracten, of over aansprakelijkheid en geschillenbeslechting, biedt 0900-jurist een juridische totaaloplossing van hoge kwaliteit, tegen een betaalbare prijs.

 

Beste bureau voor juridische zaken Trustpilot.

Als beste beoordeeld

Door klanten is 0900-jurist als beste beoordeeld in de categorie 'Bureau voor juridische zaken' op Trustpilot. Met een gemiddelde score van 4.8 sterren.

 

Juridisch advies bij overeenkomsten voor zzp-ers.

Juridisch advies om uw belangen als zzp'er te behartigen.

0900-jurist heeft uitgebreide ervaring in de advies- én de procespraktijk in diverse sectoren en branches. Als ervaren juridisch adviseur kan 0900-jurist zzp'ers helpen met specifieke vragen en problemen op het gebied van:

  • De oprichting van een bedrijf: 0900-jurist kan u als zzp'er helpen bij het kiezen van de juiste bedrijfsvorm en bij het opstellen van overeenkomsten met zakenpartners.
  • Contracten: 0900-jurist kan u helpen bij het opstellen, beoordelen en onderhandelen van contracten.
  • Intellectuele eigendomsrechten: als zzp'er kunt u te maken krijgen met intellectuele eigendomsrechten, zoals auteursrecht, merkenrecht en octrooirecht. 0900-jurist kan u adviseren over hoe u uw intellectuele eigendom kunt beschermen en wat u moet doen als iemand anders uw rechten schendt of u de intellectuele eigendomsrechten van een andere partij dreigt te schenden.
  • Geschillenbeslechting: 0900-jurist kan u bij een geschil adviseren over de beste manier om het geschil op te lossen. Ook kan 0900-jurist u in een gerechtelijke procedure bij de kantonrechter als gemachtigde bijstaan.


0900-jurist kan diverse juridische documenten voor u opstellen, zoals: algemene voorwaarden, geheimhoudingsverklaringen of aandeelhoudersovereenkomsten.

 

Voor zzp'ers en kleine ondernemers.
Freelance en op interim basis.

Of u nu bij een werkgever of geheel of gedeeltelijk vanuit huis werkt, pas gestart bent of al jaren eigen baas bent, 0900-jurist helpt u graag met al uw juridische zaken. Heeft u vragen over opdrachten rechtstreeks via een opdrachtgever of over opdrachten via een detacheringsbureau? Of heeft u een conflict met een opdrachtgever? 0900-jurist helpt u graag met uitleg over de juridische gevolgen en kan u helpen met het beoordelen van contracten of andere juridische documenten.

0900-jurist hecht veel waarde aan persoonlijk contact, daarom krijgt u als zzp'er direct een senior bedrijfsjurist aan de lijn als u contact opneemt met 0900-jurist. 0900-jurist werkte jarenlang als advocaat en bedrijfsjurist en neemt de tijd voor uw situatie.

Omdat 0900-jurist uw belangen maximaal wil behartigen maakt 0900-jurist ieder document op maat en werkt 0900-jurist niet met automatisch gegenereerde contracten.

 

Geen abonnement of lidmaatschap nodig.

Juridische hulp of rechtsbijstand voor zzp'ers vereist vaak een verzekering of abonnement. 0900-jurist maakt goede juridische hulp bereikbaar zonder ergens aan vast te zitten. Via 0900-8090 krijgt u voor €1,- p/min een senior bedrijfsjurist aan de lijn die direct juridische vragen uitzoekt en beantwoordt. Zo kunt u gelijk bepalen welke stappen het meest geschikt zijn voor uw specifieke situatie.

 

Mareille Tol, Senior Bedrijsjurist en oprichter 0900-jurist.

Mr. Mareille Tol

0900-jurist is een initiatief van mr. Mareille Tol, een senior bedrijfsjurist met passie voor juridische dienstverlening. Mareille heeft ervaring in de advocatuur, het bedrijfsleven en de juridische tak van de accountancy. Na afronding van de Bachelor Nederlands Recht en de Master Ondernemingsrecht aan de Zuidas, volgde Mareille de Beroepsopleiding Advocatuur.

Mareille werkte bijna 6 jaar als Advocaat bij verschillende advocatenkantoren, onder meer aan de Zuidas. Daarnaast is zij bij verschillende (beursgenoteerde) bedrijven en bij een internationaal accountantskantoor werkzaam geweest als bedrijfsjurist.

 

Veel zzp'ers gingen u voor.

Sinds de oprichting in 2022 hebben al veel ondernemers gebruik gemaakt van de diensten van 0900-jurist. Op de reviewpagina van 0900-jurist op Trustpilot kunt u de ervaringen van andere zzp'ers en cliënten bekijken.

U kunt altijd even sparren met 0900-jurist. Klik hier om gelijk uw vraag te stellen.
U kunt ook direct juridische documenten bestellen of laten nakijken.

Start uw vraag →

Offerte aanvragen →

 

Bekijk ook:

Over 0900-jurist →

Document op maat →

Specialismen: