Juridisch advies ondernemingsrecht

Juridisch advies ondernemingsrecht

Op zoek naar een advocaat of jurist gespecialiseerd in ondernemingsrecht?

Voor ondernemers die op zoek zijn naar juridisch advies in ondernemingsrecht, biedt 0900-jurist een juridische totaaloplossing van hoge kwaliteit, tegen een betaalbare prijs.

0900-jurist heeft uitgebreide ervaring in de advies- én de procespraktijk van ondernemingsrecht. 0900-jurist kan u onder andere van dienst zijn met advies op het gebied van:

  • De rechten en plichten van ondernemingen, zoals bedrijven, verenigingen en stichtingen.
  • Het oprichten en beëindigen van ondernemingen
  • Het aangaan van overeenkomsten
  • Regelgeving met betrekking tot de verantwoordelijkheid van de leidinggevenden van een onderneming
  • Regels met betrekking tot de rechten en plichten van aandeelhouders en andere belanghebbenden
  • Fusies en overnames van ondernemingen
  • Verkoop van aandelen
  • Structuur en organisatie van ondernemingen
  • Privacy & AVG-wetgeving

Het advies van 0900-jurist op het gebied van ondernemingsrecht kan van toepassing zijn op zowel profit- als non-profit ondernemingen, en het kan van land tot land verschillen.

 

Mareille Tol, Senior Bedrijsjurist en oprichter 0900-Jurist.

Mr. Mareille Tol

0900-jurist is een initiatief van mr. Mareille Tol, een senior bedrijfsjurist met passie voor juridische dienstverlening. Mareille heeft ervaring in de advocatuur, het bedrijfsleven en de juridische tak van de accountancy. Na afronding van de Bachelor Nederlands Recht en de Master Ondernemingsrecht aan de Zuidas, volgde Mareille de Beroepsopleiding Advocatuur.

Mareille werkte bijna 6 jaar als Advocaat bij verschillende advocatenkantoren, onder meer aan de Zuidas. Daarnaast is zij bij verschillende (beursgenoteerde) bedrijven en bij een internationaal accountantskantoor werkzaam geweest als bedrijfsjurist.

 

Direct en persoonlijk

0900-jurist begrijpt dat u zich als ondernemer wilt richten op de continuïteit en groei van uw bedrijf. Juridische zaken neemt 0900-jurist graag voor u uit handen. Dit scheelt u tijd en u kunt vertrouwen op onze expertise, hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

Ieder vraagstuk en bedrijf is anders, daarom hecht 0900-jurist veel waarde aan persoonlijk contact. Neemt u contact met 0900-jurist op, dan krijgt u direct een senior bedrijfsjurist aan de lijn die jarenlang werkte als advocaat en bedrijfsjurist. 0900-jurist neem de tijd voor uw situatie en helpt u gelijk verder. Omdat 0900-jurist uw belangen maximaal wil behartigen maakt 0900-jurist ieder document op maat en werkt 0900-jurist niet met automatisch gegenereerde contracten.

 

Beste bureau voor juridische zaken Trustpilot.

Als beste beoordeeld

Op onze reviewpagina op Trustpilot kunt u de ervaringen van andere cliënten bekijken. 0900-jurist is daar als beste beoordeeld in de categorie 'Bureau voor juridische zaken'. De gemiddelde score die we kregen van klanten is 4.9 sterren.

 

Heeft u vragen op het gebied van ondernemingsrecht?

Zit u met een vraagstuk dat u wilt voorleggen of bent u benieuwd wat 0900-jurist voor u kan doen? U kunt altijd contact opnemen met 0900-jurist op telefoonnummer 0900-8090. U krijgt direct een senior bedrijfsjurist aan de lijn die jarenlang werkte als advocaat en bedrijfsjurist die u graag van dienst is.
U kunt ook direct juridische documenten bestellen of laten nakijken.

Bel 0900-8090 →

Offerte aanvragen →

 

Bekijk ook:

Over 0900-jurist →

Document op maat →

Overeenkomsten, contracten en juridisch advies voor ondernemers: alles wat u moet weten →

Specialismen: