Algemene voorwaarden schoonheidssalon

Algemene voorwaarden opstellen.

Mareille Tol, Senior Bedrijsjurist en oprichter 0900-Jurist. Gepubliceerd op: 23 juni 2023
Auteur: mr. Mareille Tol

Een schoonheidssalon dat algemene voorwaarden hanteert, neemt daarin de regels op van het schoonheidssalon en de rechten en plichten van haar klanten. De algemene voorwaarden zijn dan van toepassing op allerlei behandelingen bij het schoonheidssalon. Risico’s en aansprakelijkheden worden in de algemene voorwaarden beperkt. In de algemene voorwaarden van schoonheidssalons is een uitgebreide bepaling opgenomen over schade en de vergoeding ervan. Ook zijn bepalingen in de algemene voorwaarden opgenomen over het annuleren van afspraken, de wijze waarop dit moet gebeuren en het niet verschijnen op afspraken.

 

Algemene voorwaarden schoonheidssalon nodig?

Indien u nog niet beschikt over goede algemene voorwaarden voor uw schoonheidssalon, kan 0900-jurist deze voor u opstellen.

 

0900-jurist helpt u graag

Voor meer informatie over algemene voorwaarden voor een schoonheidssalon kunt u contact opnemen met 0900-jurist op telefoonnummer 0900-8090. U krijgt direct een senior bedrijfsjurist aan de lijn die jarenlang werkte als advocaat en bedrijfsjurist die u helpt met juridisch advies.

Algemene voorwaarden op maat →

Algemene voorwaarden nakijken →

Bekijk ook:

Wat zijn algemene voorwaarden? Waarom zou u ze gebruiken? En waar u op moet letten.
of
Download de Algemene Voorwaarden e-brochure.

Heeft u vragen?

Mareille Tol, Senior Bedrijsjurist en oprichter 0900-Jurist.

mr. Mareille Tol, initiatiefnemer 0900-jurist:

Nadat u een juridisch document heeft besteld, neemt 0900-jurist altijd persoonlijk contact op om alles door te spreken. Wilt u liever eerst even kennismaken? Of heeft u vragen? Laat dan hier uw gegevens achter, dan bel ik u voor een telefonische intake.
Waarom 0900-jurist?

0900-jurist maakt uw document volledig op maat

100% op maat gemaakt

Omdat 0900-jurist uw belangen maximaal wil behartigen maken wij ieder document op maat. Geen lange vragenlijsten voor een automatische generator, 0900-jurist regelt alles.

0900-jurist is een vakkundige Senior Bedrijsf. Zij neemt persoonlijk contact op.

Vakkundig en persoonlijk

Uw document wordt opgesteld door een Senior Bedrijfsjurist en voormalig advocaat. Wij nemen persoonlijk contact met u op en zijn altijd bereikbaar voor vragen.

0900-jurist biedt bij documenten 1 gratis aanpassingsronde.

Inclusief aanpassingsronde

0900-jurist verwerkt al uw wensen in een eerste concept overeenkomst. Wilt u toch nog iets laten wijzigen? Geen probleem. Binnen onze dienstverlening zit 1 gratis aanpassingsronde.

Specialismen: