Algemene voorwaarden personal trainer

Algemene voorwaarden opstellen.

Mareille Tol, Senior Bedrijsjurist en oprichter 0900-Jurist. Gepubliceerd op: 23 juni 2023
Auteur: mr. Mareille Tol

Bent u personal trainer? Het is van belang om over goede algemene voorwaarden te beschikken zodat risico’s worden afgedekt.

 

Wat wordt er in algemene voorwaarden voor personal training opgenomen?

In de algemene voorwaarden van een personal trainer worden de verantwoordelijkheden van de deelnemer aan fysieke trainingen opgesomd, zoals het meenemen van een eigen handdoek en drinkfles naar de training, het dragen van gepaste kleding en het tijdig stoppen met fysieke oefening bij (lichamelijke) klachten. De aansprakelijkheid van de personal trainer wordt beperkt. Ook wordt bijvoorbeeld geregeld wanneer een les of fysieke training kosteloos kan worden afgezegd en worden betalingsvoorwaarden in de algemene voorwaarden opgenomen.

 

Algemene voorwaarden personal trainer nodig?

Indien u nog niet beschikt over goede algemene voorwaarden voor personal training, kan 0900-jurist deze voor u opstellen.

 

0900-jurist helpt u graag

Voor meer informatie over algemene voorwaarden voor een personal trainer kunt u contact opnemen met 0900-jurist op telefoonnummer 0900-8090. U krijgt direct een senior bedrijfsjurist aan de lijn die jarenlang werkte als advocaat en bedrijfsjurist die u helpt met juridisch advies.

Algemene voorwaarden op maat →

Algemene voorwaarden nakijken →

Bekijk ook:

Wat zijn algemene voorwaarden? Waarom zou u ze gebruiken? En waar u op moet letten.
of
Download de Algemene Voorwaarden e-brochure.

Heeft u vragen?

Mareille Tol, Senior Bedrijsjurist en oprichter 0900-Jurist.

mr. Mareille Tol, initiatiefnemer 0900-jurist:

Nadat u een juridisch document heeft besteld, neemt 0900-jurist altijd persoonlijk contact op om alles door te spreken. Wilt u liever eerst even kennismaken? Of heeft u vragen? Laat dan hier uw gegevens achter, dan bel ik u voor een telefonische intake.
Waarom 0900-jurist?

0900-jurist maakt uw document volledig op maat

100% op maat gemaakt

Omdat 0900-jurist uw belangen maximaal wil behartigen maken wij ieder document op maat. Geen lange vragenlijsten voor een automatische generator, 0900-jurist regelt alles.

0900-jurist is een vakkundige Senior Bedrijsf. Zij neemt persoonlijk contact op.

Vakkundig en persoonlijk

Uw document wordt opgesteld door een Senior Bedrijfsjurist en voormalig advocaat. Wij nemen persoonlijk contact met u op en zijn altijd bereikbaar voor vragen.

0900-jurist biedt bij documenten 1 gratis aanpassingsronde.

Inclusief aanpassingsronde

0900-jurist verwerkt al uw wensen in een eerste concept overeenkomst. Wilt u toch nog iets laten wijzigen? Geen probleem. Binnen onze dienstverlening zit 1 gratis aanpassingsronde.

Specialismen: