Algemene voorwaarden opleiding en cursus

Algemene voorwaarden opstellen.

Mareille Tol, Senior Bedrijsjurist en oprichter 0900-Jurist. Gepubliceerd op: 23 juni 2023
Auteur: mr. Mareille Tol

Bij het sluiten van een overeenkomst tot het volgen van een opleiding of een cursus is het aan te raden om de toepasselijke algemene voorwaarden te lezen als deelnemer of cursist. Voor het opleidingsinstituut is het van belang duidelijke algemene voorwaarden op te stellen zodat het voor de deelnemer of cursist duidelijk is tot welke datum de opleiding of cursus kosteloos kan worden opgezegd en wat de eventuele annuleringskosten zijn, de verplichtingen van de deelnemer of cursist (zoals op het gebied van betaling) en de gevolgen van het niet nakomen van deze verplichtingen. Maar denkt u ook aan een bepaling met opgesomde situaties waarin de betreffende opleiding of cursus door overmacht van het opleidingsinstituut niet door kan gaan. Het opleidingsinstituut beperkt haar aansprakelijkheden voor allerlei situaties in de algemene voorwaarden.

De inhoud van de algemene voorwaarden voor het volgen van een opleiding of cursus hangt onder meer af van het soort opleiding of cursus en de wijze van totstandkoming van de overeenkomst. Ook hangt het af van de hoedanigheid van de klant. Is de klant een zakelijke partij dan gelden andere wettelijke regels dan wanneer het gaat om een consument.

 

Algemene voorwaarden opleiding en cursus nodig?

Indien u nog niet beschikt over goede algemene voorwaarden voor uw opleidingen of cursussen, kan 0900-jurist deze voor u opstellen.

 

0900-jurist helpt u graag

Voor meer informatie over algemene voorwaarden voor een opleiding en cursus kunt u contact opnemen met 0900-jurist op telefoonnummer 0900-8090. U krijgt direct een senior bedrijfsjurist aan de lijn die jarenlang werkte als advocaat en bedrijfsjurist die u helpt met juridisch advies.

Algemene voorwaarden op maat →

Algemene voorwaarden nakijken →

Bekijk ook:

Wat zijn algemene voorwaarden? Waarom zou u ze gebruiken? En waar u op moet letten.
of
Download de Algemene Voorwaarden e-brochure.

Heeft u vragen?

Mareille Tol, Senior Bedrijsjurist en oprichter 0900-Jurist.

mr. Mareille Tol, initiatiefnemer 0900-jurist:

Nadat u een juridisch document heeft besteld, neemt 0900-jurist altijd persoonlijk contact op om alles door te spreken. Wilt u liever eerst even kennismaken? Of heeft u vragen? Laat dan hier uw gegevens achter, dan bel ik u voor een telefonische intake.
Waarom 0900-jurist?

0900-jurist maakt uw document volledig op maat

100% op maat gemaakt

Omdat 0900-jurist uw belangen maximaal wil behartigen maken wij ieder document op maat. Geen lange vragenlijsten voor een automatische generator, 0900-jurist regelt alles.

0900-jurist is een vakkundige Senior Bedrijsf. Zij neemt persoonlijk contact op.

Vakkundig en persoonlijk

Uw document wordt opgesteld door een Senior Bedrijfsjurist en voormalig advocaat. Wij nemen persoonlijk contact met u op en zijn altijd bereikbaar voor vragen.

0900-jurist biedt bij documenten 1 gratis aanpassingsronde.

Inclusief aanpassingsronde

0900-jurist verwerkt al uw wensen in een eerste concept overeenkomst. Wilt u toch nog iets laten wijzigen? Geen probleem. Binnen onze dienstverlening zit 1 gratis aanpassingsronde.

Specialismen: