Algemene voorwaarden klusbedrijf

Algemene voorwaarden opstellen.

Mareille Tol, Senior Bedrijsjurist en oprichter 0900-Jurist. Gepubliceerd op: 23 juni 2023
Auteur: mr. Mareille Tol

In de algemene voorwaarden voor een klusbedrijf staan onder meer de rechten en verplichtingen van de klant en het klusbedrijf en wordt de aansprakelijkheid van het klusbedrijf beperkt. Daarnaast wordt in de praktijk in de algemene voorwaarden ook opgenomen dat het klusbedrijf bij het uitvoeren van de werkzaamheden derden mag inschakelen en hoe het zit met de verdeling van de aansprakelijkheid tussen die ingeschakelde derden en het klusbedrijf. Ook zal een klusbedrijf situaties in de algemene voorwaarden willen opnemen waarin sprake is van overmacht en wat de gevolgen zijn als zo’n overmachtssituatie zich voordoet. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat bepaalde weersomstandigheden in sommige gevallen vertraging van de werkzaamheden tot gevolg kunnen hebben. Voorts zullen klanten bedacht moeten zijn op de regeling omtrent het stoppen of annuleren van een opdracht, wat veelal te vinden is in de algemene voorwaarden.

 

Algemene voorwaarden klusbedrijf nodig?

Indien u nog niet beschikt over goede algemene voorwaarden voor uw klusbedrijf, kan 0900-jurist deze voor u opstellen.

 

0900-jurist helpt u graag

Voor meer informatie over algemene voorwaarden voor een klusbedrijf kunt u contact opnemen met 0900-jurist op telefoonnummer 0900-8090. U krijgt direct een senior bedrijfsjurist aan de lijn die jarenlang werkte als advocaat en bedrijfsjurist die u helpt met juridisch advies.

Algemene voorwaarden op maat →

Algemene voorwaarden nakijken →

Bekijk ook:

Wat zijn algemene voorwaarden? Waarom zou u ze gebruiken? En waar u op moet letten.
of
Download de Algemene Voorwaarden e-brochure.

Heeft u vragen?

Mareille Tol, Senior Bedrijsjurist en oprichter 0900-Jurist.

mr. Mareille Tol, initiatiefnemer 0900-jurist:

Nadat u een juridisch document heeft besteld, neemt 0900-jurist altijd persoonlijk contact op om alles door te spreken. Wilt u liever eerst even kennismaken? Of heeft u vragen? Laat dan hier uw gegevens achter, dan bel ik u voor een telefonische intake.
Waarom 0900-jurist?

0900-jurist maakt uw document volledig op maat

100% op maat gemaakt

Omdat 0900-jurist uw belangen maximaal wil behartigen maken wij ieder document op maat. Geen lange vragenlijsten voor een automatische generator, 0900-jurist regelt alles.

0900-jurist is een vakkundige Senior Bedrijsf. Zij neemt persoonlijk contact op.

Vakkundig en persoonlijk

Uw document wordt opgesteld door een Senior Bedrijfsjurist en voormalig advocaat. Wij nemen persoonlijk contact met u op en zijn altijd bereikbaar voor vragen.

0900-jurist biedt bij documenten 1 gratis aanpassingsronde.

Inclusief aanpassingsronde

0900-jurist verwerkt al uw wensen in een eerste concept overeenkomst. Wilt u toch nog iets laten wijzigen? Geen probleem. Binnen onze dienstverlening zit 1 gratis aanpassingsronde.

Specialismen: