Algemene voorwaarden hovenier

Algemene voorwaarden opstellen.

Mareille Tol, Senior Bedrijsjurist en oprichter 0900-Jurist. Gepubliceerd op: 19 juni 2023
Auteur: mr. Mareille Tol

In de algemene voorwaarden voor een hoveniersbedrijf kunt u in ieder geval bepalingen verwachten over de verplichtingen van de klant. Denkt u daarbij aan het verschaffen van de juiste informatie over de betreffende locatie, het verlenen van toegang tot die locatie en het hebben of aanvragen van benodigde vergunningen. Als de klant zijn of haar verplichtingen niet nakomt kan dat de hovenier tijd en geld kosten, welke kosten de hovenier zal willen doorbelasten aan de klant. Uiteraard zal ook een hoveniersbedrijf aansprakelijkheid voor schade als gevolg van de verrichte werkzaamheden willen beperken in de algemene voorwaarden.

Het kan voorkomen dat een hoveniersbedrijf en zijn klant een contract voor langere duur aangaan. In dat geval worden bepalingen opgenomen over de periodiek tuinonderhoud, nakoming, garantie en opzegging en verlenging van het contract.

 

Algemene voorwaarden hovenier nodig?

Indien u nog niet beschikt over goede algemene voorwaarden voor uw hoveniersbedrijf, kan 0900-jurist deze voor u opstellen.

 

0900-jurist helpt u graag

Voor meer informatie over algemene voorwaarden voor een hovenier kunt u contact opnemen met 0900-jurist op telefoonnummer 0900-8090. U krijgt direct een senior bedrijfsjurist aan de lijn die jarenlang werkte als advocaat en bedrijfsjurist die u helpt met juridisch advies.

Algemene voorwaarden op maat →

Algemene voorwaarden nakijken →

Bekijk ook:

Wat zijn algemene voorwaarden? Waarom zou u ze gebruiken? En waar u op moet letten.
of
Download de Algemene Voorwaarden e-brochure.

Heeft u vragen?

Mareille Tol, Senior Bedrijsjurist en oprichter 0900-Jurist.

mr. Mareille Tol, initiatiefnemer 0900-jurist:

Nadat u een juridisch document heeft besteld, neemt 0900-jurist altijd persoonlijk contact op om alles door te spreken. Wilt u liever eerst even kennismaken? Of heeft u vragen? Laat dan hier uw gegevens achter, dan bel ik u voor een telefonische intake.
Waarom 0900-jurist?

0900-jurist maakt uw document volledig op maat

100% op maat gemaakt

Omdat 0900-jurist uw belangen maximaal wil behartigen maken wij ieder document op maat. Geen lange vragenlijsten voor een automatische generator, 0900-jurist regelt alles.

0900-jurist is een vakkundige Senior Bedrijsf. Zij neemt persoonlijk contact op.

Vakkundig en persoonlijk

Uw document wordt opgesteld door een Senior Bedrijfsjurist en voormalig advocaat. Wij nemen persoonlijk contact met u op en zijn altijd bereikbaar voor vragen.

0900-jurist biedt bij documenten 1 gratis aanpassingsronde.

Inclusief aanpassingsronde

0900-jurist verwerkt al uw wensen in een eerste concept overeenkomst. Wilt u toch nog iets laten wijzigen? Geen probleem. Binnen onze dienstverlening zit 1 gratis aanpassingsronde.

Specialismen: