Algemene voorwaarden eenmanszaak

Algemene voorwaarden opstellen.

Mareille Tol, Senior Bedrijsjurist en oprichter 0900-Jurist. Gepubliceerd op: 19 juni 2023
Auteur: mr. Mareille Tol

Naast het afsluiten van benodigde verzekeringen is het aan te raden om een set goede algemene voorwaarden voor uw eenmanszaak op te stellen om risico’s af te dekken. Met name omdat u als eigenaar van een eenmanszaak volledig met uw privévermogen aansprakelijk bent voor de schulden de eenmanszaak. Daarnaast geeft u met de algemene voorwaarden weer wat de rechten en plichten zijn van uw klant.

 

Inhoud algemene voorwaarden eenmanszaak

Wat er in de algemene voorwaarden voor een eenmanszaak opgenomen moet worden is met name afhankelijk van de activiteiten die met de eenmanszaak worden verricht. De algemene voorwaarden van een eenmanszaak waarmee consultancydiensten worden verleend, zullen sterk verschillen van een eenmanszaak in de koop en verkoop van producten. Over het algemeen worden de rechten en plichten van partijen opgenomen, de betalingsvoorwaarden en wordt de aansprakelijkheid van de eigenaar beperkt.

 

Algemene voorwaarden eenmanszaak nodig?

Indien u nog niet beschikt over goede algemene voorwaarden voor uw eenmanszaak, kan 0900-jurist deze voor u opstellen.

 

0900-jurist helpt u graag

Voor meer informatie over algemene voorwaarden voor een eenmanszaak kunt u contact opnemen met 0900-jurist op telefoonnummer 0900-8090. U krijgt direct een senior bedrijfsjurist aan de lijn die jarenlang werkte als advocaat en bedrijfsjurist die u helpt met juridisch advies.

Algemene voorwaarden op maat →

Algemene voorwaarden nakijken →

Bekijk ook:

Wat zijn algemene voorwaarden? Waarom zou u ze gebruiken? En waar u op moet letten.
of
Download de Algemene Voorwaarden e-brochure.

Heeft u vragen?

Mareille Tol, Senior Bedrijsjurist en oprichter 0900-Jurist.

mr. Mareille Tol, initiatiefnemer 0900-jurist:

Nadat u een juridisch document heeft besteld, neemt 0900-jurist altijd persoonlijk contact op om alles door te spreken. Wilt u liever eerst even kennismaken? Of heeft u vragen? Laat dan hier uw gegevens achter, dan bel ik u voor een telefonische intake.
Waarom 0900-jurist?

0900-jurist maakt uw document volledig op maat

100% op maat gemaakt

Omdat 0900-jurist uw belangen maximaal wil behartigen maken wij ieder document op maat. Geen lange vragenlijsten voor een automatische generator, 0900-jurist regelt alles.

0900-jurist is een vakkundige Senior Bedrijsf. Zij neemt persoonlijk contact op.

Vakkundig en persoonlijk

Uw document wordt opgesteld door een Senior Bedrijfsjurist en voormalig advocaat. Wij nemen persoonlijk contact met u op en zijn altijd bereikbaar voor vragen.

0900-jurist biedt bij documenten 1 gratis aanpassingsronde.

Inclusief aanpassingsronde

0900-jurist verwerkt al uw wensen in een eerste concept overeenkomst. Wilt u toch nog iets laten wijzigen? Geen probleem. Binnen onze dienstverlening zit 1 gratis aanpassingsronde.

Specialismen: