Algemene voorwaarden adviesbureau

Algemene voorwaarden opstellen.

Mareille Tol, Senior Bedrijsjurist en oprichter 0900-Jurist. Gepubliceerd op: 19 juni 2023
Auteur: mr. Mareille Tol

De inhoud van de algemene voorwaarden voor uw adviesbureau hangt onder andere af van het soort opdrachtgevers (consumenten of professionele partijen) en het soort advieswerkzaamheden dat wordt uitgevoerd. In de algemene voorwaarden van het adviesbureau worden onder meer betalingsafspraken vastgelegd en worden bepalingen opgenomen over tussentijdse ontbinding van de betreffende overeenkomst of opschorting van de advieswerkzaamheden. Verder wordt in de algemene voorwaarden doorgaans de aansprakelijkheid van de adviseur op verschillende wijzen beperkt.

 

Toepasselijkheid van algemene voorwaarden

Voor de toepasselijkheid van de algemene voorwaarden wijst u uw opdrachtgever voor of bij de totstandkoming van de overeenkomst op de toepasselijkheid van de algemene voorwaarden. Idealiter verwijst u in de schriftelijke overeenkomst naar de algemene voorwaarden en voegt u de algemene voorwaarden als bijlage toe.

 

Algemene voorwaarden adviesbureau nodig?

Indien u als adviesbureau nog niet beschikt over goede algemene voorwaarden, kan 0900-jurist deze voor u opstellen.

 

0900-jurist helpt u graag

Voor meer informatie over algemene voorwaarden voor een adviesbureau kunt u contact opnemen met 0900-jurist op telefoonnummer 0900-8090. U krijgt direct een senior bedrijfsjurist aan de lijn die jarenlang werkte als advocaat en bedrijfsjurist die u helpt met juridisch advies.

Algemene voorwaarden op maat →

Algemene voorwaarden nakijken →

Bekijk ook:

Wat zijn algemene voorwaarden? Waarom zou u ze gebruiken? En waar u op moet letten.
of
Download de Algemene Voorwaarden e-brochure.

Heeft u vragen?

Mareille Tol, Senior Bedrijsjurist en oprichter 0900-Jurist.

mr. Mareille Tol, initiatiefnemer 0900-jurist:

Nadat u een juridisch document heeft besteld, neemt 0900-jurist altijd persoonlijk contact op om alles door te spreken. Wilt u liever eerst even kennismaken? Of heeft u vragen? Laat dan hier uw gegevens achter, dan bel ik u voor een telefonische intake.
Waarom 0900-jurist?

0900-jurist maakt uw document volledig op maat

100% op maat gemaakt

Omdat 0900-jurist uw belangen maximaal wil behartigen maken wij ieder document op maat. Geen lange vragenlijsten voor een automatische generator, 0900-jurist regelt alles.

0900-jurist is een vakkundige Senior Bedrijsf. Zij neemt persoonlijk contact op.

Vakkundig en persoonlijk

Uw document wordt opgesteld door een Senior Bedrijfsjurist en voormalig advocaat. Wij nemen persoonlijk contact met u op en zijn altijd bereikbaar voor vragen.

0900-jurist biedt bij documenten 1 gratis aanpassingsronde.

Inclusief aanpassingsronde

0900-jurist verwerkt al uw wensen in een eerste concept overeenkomst. Wilt u toch nog iets laten wijzigen? Geen probleem. Binnen onze dienstverlening zit 1 gratis aanpassingsronde.

Specialismen: