Algemene voorwaarden ICT-bedrijf

Algemene voorwaarden opstellen.

Mareille Tol, Senior Bedrijsjurist en oprichter 0900-Jurist. Gepubliceerd op: 23 juni 2023
Auteur: mr. Mareille Tol

De inhoud van de algemene voorwaarden voor een ICT-bedrijf zal mede afhankelijk zijn van de ICT-diensten dien worden verleend (bijvoorbeeld softwareontwikkeling) en of licenties worden afgegeven of worden overgedragen aan de klant.

Een hoofdstuk over intellectuele eigendomsrechten is in de algemene voorwaarden van een ICT-bedrijf onmisbaar. Een ICT-bedrijf zal het gebruik van vervaardigde software of verleende diensten door de klant wensen te regelen in de algemene voorwaarden. Wanneer de klant zich niet houdt aan de gebruiksvoorwaarden, zullen daar in de algemene voorwaarden consequenties aan gekoppeld zijn.

Als naast software ook hardware wordt geleverd, zullen er bepalingen over levering, onderhoud, garantie en reparatie van de hardware worden opgenomen in de algemene voorwaarden. Daarnaast zal een ICT-bedrijf zijn aansprakelijkheid voor schade als gevolg van de verleende ICT-diensten of geleverde soft- of hardware willen beperken. Deze en andere afspraken kunnen in de algemene voorwaarden worden opgenomen.

 

Algemene voorwaarden ICT-bedrijf nodig?

Indien u nog niet beschikt over goede algemene voorwaarden voor uw ICT-bedrijfsbedrijf, kan 0900-jurist deze voor u opstellen.

 

0900-jurist helpt u graag

Voor meer informatie over algemene voorwaarden voor een ICT-bedrijf kunt u contact opnemen met 0900-jurist op telefoonnummer 0900-8090. U krijgt direct een senior bedrijfsjurist aan de lijn die jarenlang werkte als advocaat en bedrijfsjurist die u helpt met juridisch advies.

Algemene voorwaarden op maat →

Algemene voorwaarden nakijken →

Bekijk ook:

Wat zijn algemene voorwaarden? Waarom zou u ze gebruiken? En waar u op moet letten.
of
Download de Algemene Voorwaarden e-brochure.

Heeft u vragen?

Mareille Tol, Senior Bedrijsjurist en oprichter 0900-Jurist.

mr. Mareille Tol, initiatiefnemer 0900-jurist:

Nadat u een juridisch document heeft besteld, neemt 0900-jurist altijd persoonlijk contact op om alles door te spreken. Wilt u liever eerst even kennismaken? Of heeft u vragen? Laat dan hier uw gegevens achter, dan bel ik u voor een telefonische intake.
Waarom 0900-jurist?

0900-jurist maakt uw document volledig op maat

100% op maat gemaakt

Omdat 0900-jurist uw belangen maximaal wil behartigen maken wij ieder document op maat. Geen lange vragenlijsten voor een automatische generator, 0900-jurist regelt alles.

0900-jurist is een vakkundige Senior Bedrijsf. Zij neemt persoonlijk contact op.

Vakkundig en persoonlijk

Uw document wordt opgesteld door een Senior Bedrijfsjurist en voormalig advocaat. Wij nemen persoonlijk contact met u op en zijn altijd bereikbaar voor vragen.

0900-jurist biedt bij documenten 1 gratis aanpassingsronde.

Inclusief aanpassingsronde

0900-jurist verwerkt al uw wensen in een eerste concept overeenkomst. Wilt u toch nog iets laten wijzigen? Geen probleem. Binnen onze dienstverlening zit 1 gratis aanpassingsronde.

Specialismen: